Autóüveg fóliázás

Az üvegfólia megvéd a sugárzó hőtől és a belső rész felmelegedésétől. A meleg erős beáramlásának hosszabb időre történő leállításával javítja a légkondicionáló teljesítményét. Hő és UV védő fóliáknak köszönhetően a járműben való tartózkodás kellemesebbé válik. Az autófólia sorozataival akár 97%-os fényszűrést is elérhet, ezzel védve autójának belső terét a kíváncsi tekintetektől.

Ajánlatkéréshez kattints ide!

Autóüveg fóliázás

Az autóüveg fóliák képesek a hő nagy részét kiszűrni, ezzel növelve utazási komfortját. A látható fény szűrésével az autóüveg fólia tökéletes belátásvédelmet biztosít.

Autódekor

A járműdekoráció a lehető legjobb reklám is egyben, hiszen az autó mozgásban van, ezzel „ingyen” reklámot biztosítva az Ön cégének.

Épület fóliázás

Az épület fóliák hatékonyan szűrik a sugárzó hőt, ezzel biztosítva a mefelelő UV és hővédelmet. A biztonsági és betörésvédelmi fóliák üvegtörés esetén egyben tartják az üvegtáblát, ezzel gátolva a könnyed bejutást az épületbe.

Egyéb

A dekoráció lényege, hogy egyedivé, feltűnővé varázsoljon tábla, molinó, üveg, autó vagy egyéb felületet.

Kapcsolat felvétel

Ha érdekel a közös munka, ha meguntad hogy vállakozásod arctalan, ha egy kis változatosságra vagy színre vágysz, keress bennünket bátran.
Profi csapatunk készségesen áll rendelkezésedre!

7624 Pécs, Szigeti út 172.

+36 70 617 76 94